HomeNLware blog

Een open brief aan alle reclamebureaus

24 maart 2012 - 

Beste reclamejongens en -meisjes… Jullie weten wat mooie en goede online communicatie is. Jullie weten ook als geen ander wat er komt kijken bij het produceren van dit soort online communicatiemiddelen.

Is het cross-browser getest? Werkt het in alle mailprogramma’s? Is het wel een webfont? Kan ik het openen op mijn iPad? Hoe snel laadt het? Staat er wel een loadbalancer voor die server, in verband met piekbelasting? En ga zo maar door…

Wij zijn een online productiebureau en we kennen jullie leed, want we lossen jullie problemen al jaren op. We weten ook dat het een stuk beter en efficiënter kan. Daarom hebben we NLware Publisher opgezet. Dit is een systeem voor grafisch vormgevers pur sang. Voor mensen met een sterke band met magazines en drukwerk. Voor mensen die weten wat het inhoudt om digitale push media te produceren.

Wij hebben de technologie in huis die het allemaal veel makkelijker maakt… en wij zijn op zoek naar interessante partners. Bekijk ons productportfolio voor meer informatie. En zeg eens eerlijk, was je stiekem niet ook op zoek naar ons?