NLware Publisher

Goed grafisch ontwerp brengt een boodschap beter over. Een mooie folder of een mooi magazine maakt informatie toegankelijker en aantrekkelijker, dat weet iedereen. Dat is zeker van belang bij digitale push media, want die moeten ‘verleiden’.

Toch voldoen online uitingen vaak op geen enkele manier aan de zo zorgvuldig opgestelde huisstijl. Dit komt doordat de kosten van de implementatie van uw grafisch ontwerp vaak (te) hoog zijn. Wij maken hier met NLware Publisher (en onze GrafiLayer techonologie) een einde aan. NLware Publisher zorgt dat uw online communicatie er net zo gelikt uitziet als uw drukwerk.

Onze technologie maakt het ‘pixel perfect’ implementeren van uw ontwerp een stuk eenvoudiger. Daarmee brengen we mooie en effectieve online communicatie binnen ieders handbereik. Wij kunnen wij uw kosten verminderen en uw effectiviteit vergroten. Dankzij onze superslimme GrafiLayer technologie zijn bij het produceren van online communicatie-uitingen vrijwel geen veranderingen nodig in uw organisatiestructuur.

 

Wij bieden een reeks aan oplossingen, van mailings (nieuwsbrieven), tot volledige webmagazines en zelfs webpagina’s. Deze oplossing sluiten nauw op elkaar aan en kunnen tezamen uw online strategie volledig ondersteunen. Denk hierbij aan een nieuwsbrief die doorlinkt naar een Facebook Tab of magazine, waarin een actie wordt gepromoot die gehost wordt op een actiepagina/ministe. Neem contact met ons op over de precieze mogelijkheden.

Geef een reactie