HomeNLware blog

Waarom grafiLayer technologie?

22 maart 2012 - 

De grafiLayer technologie bespaart enorm veel tijd en garandeert kwaliteit. In online uitingen, zoals websites, moeten ontwikkelaars zich namelijk houden aan strikte opmaak regels.

Deze zijn vastgelegd in de W3C standaard. Dit zou moeten voorkomen dat er ‘cross-browser issues’ ontstaan, door het gebruik van verschillende browsers zoals Safari, Firefox, Internet Explorer en Chrome. Helaas wordt deze standaard niet goed nageleefd, waardoor er allerlei creatieve oplossingen bedacht worden om toch tot een uniforme layout te komen in deze verschillende browsers (en hun vele versies). En als dat niet genoeg is moeten ontwikkelaars ook nog rekening houden worden met ‘user agent defaults‘… Kortom: een enorme puzzel.

Weet u hoeveel procent van de bezoekers uw website ziet zoals deze echt bedoeld is?

Dat vreesden we al. Een oplossing die deze problemen weg zou nemen klinkt als een enorme uitkomst. Maar we gaan nog verder… Wanneer u namelijk een e-mail met HTML (niet alleen platte tekst) wilt versturen, loopt u tegen nog meer problemen aan. Er is namelijk ook nog een lijst met volgens de W3C standaard valide opmaak, die NIET werkt in alle e-mail clients. Deze lijst wordt zorgvuldig bijgehouden door de jongens en meisjes van Campaign Monitor, waarvoor hulde. Dit betekent echter dat niet alleen de browser, maar ook het e-mailprogramma bepaalt hoe uw mailing eruit ziet. Houdt u zich aan alle regels, dan zijn de grafische mogelijkheden zeer beperkt… tenzij u de grafiLayer technologie gebruikt.

Dus wilt u een mooie mailing, die er gegarandeerd overal hetzelfde uitziet? Gebruik dan de grafiLayer technologie.

Wilt u onze technologie inzetten op een ander platform? Geen probleem! Onze oplossing werkt samen met o.a. MailChimp, Campaign Monitor en de meeste CRM systemen. Wilt u weten of we ook uw systeem ondersteunen? Neem contact met ons op of lees: MailChimp/CRM integratie.

Meer weten? Bekijk onze Mailings