GrafiLayer technologie

Op basis van onze kennis van de markt hebben we een oplossing ontwikkeld die we de ‘grafiLayer technologie’ noemen. Deze ‘grafiLayer’ vindt u terug in al onze producten.

GrafiLayer is een laag die vergelijkbaar is met ‘ouderwets’ drukwerk. Het is een grafische, niet-interactieve laag in het product, waarin de grafisch vormgever vrijwel geen beperkingen heeft. De graficus kan het materiaal dus gewoon aanleveren zoals hij/zij gewend is. U kunt dit materiaal in grafiCMS inladen in de ‘grafiLayer’. Vervolgens voegt u hier simpelweg een aantal interactieve elementen aan toe en u hebt een prachtig online communicatiemiddel.

[…] een grafische, niet-interactieve laag in het product, waarin de grafisch vormgever vrijwel geen beperkingen heeft.

 

Er zijn heel veel grafisch vormgevers die uw informatie prachtig kunnen vormgeven. Zij gebruiken Indesign, Illustrator en Photoshop en maken daarmee de prachtigste ontwerpen. Zij blijken echter vaak niet te beschikken over de technische kennis die nodig is om een ontwerp om te zetten naar ‘online communicatie’ (zoals een nieuwsbrief of een webmagazine). Hierdoor komt u vaak met hoge kosten te zitten of er blijft weinig over van het zorgvuldig ontworpen product. Dit is te verklaren doordat grafische opleidingen hun studenten van oudsher opleiden voor het ontwerpen van drukwerk. De grafiLayer zorgt ervoor dat ze hun materiaal kunnen aanleveren alsof het drukwerk is.

Lees ook: waarom grafiLayer technologie?

Geef een reactie