Digitale push media

Het internet is gericht op het zoeken en vinden van informatie en is daarmee van nature een ‘pull’ medium. Voor ‘push’ wordt over het algemeen papier gebruikt. Denk daarbij aan magazines, huis-aan-huis bladen, reclamefolders, productgidsen, flyers en nieuwsbrieven. 

We zien echter dat de tijd rijp is om over te stappen op digitale push media. Zo worden nieuwsbrieven worden al meer en meer via het internet verspreid. De opkomst van tablets en smartphones maakt de weg vrij om ook flyers, reclamefolders en magazines te digitaliseren. Vanuit onze ervaring met het werken met grafische bureau’s weten we waar de knelpunten liggen in het ontwikkelen van bijvoorbeeld een flyer of een digitaal magazine.

 

Om deze problemen op te lossen zijn onze producten voorzien van de grafiLayer techonologie. Hierdoor is het produceren van bijvoorbeeld een webmagazine net zo eenvoudig geworden als het produceren van drukwerk. Zet daar de potentiële kostenbesparing tegenover en het is zeker dat iedereen uiteindelijk zal overstappen van papier naar digitaal. De vraag is alleen nog: wanneer? Meer weten? Bekijk ons productportfolio

Geef een reactie